palvelumme Parturi-Kampaamo An-Su

Näin palvelemme sinua – hiusten leikkaukset sekä ripsien ja kulmien muotoilut ja värjäykset Lahdessa

Ajanvaraukseen

Lahdessa sijaitsevan Parturi-Kampaamo An-Sun hieroviin pesutuoleihin on istuutunut jo monia tyytyväisiä asiakkaita. Iloinen henkilökuntamme toteuttaa kaikki parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla sekä antaa konsultointiapua tarvittaessa. Tarjoamme uuden lookin ja viimeisimmät vinkit! Kampaamopalveluiden lisäksi saat meiltä ripsien ja kulmien muotoilut ja värjäykset.

Hiusten leikkaus

Meillä sinua palvelee aina koulutettu parturi-kampaaja, joka tuntee alan viimeisimmät työmenetelmät ja materiaalit. Hiukset suositellaan leikattaviksi 6–8 viikon välein, mutta trimmausta voidaan kaivata jo aiemmin.

Naiset

Hiukset ovat naisen kruunu. Ne tukevat ja vahvistavat omaa persoonaasi. Parturi-Kampaamo An-Sussa huolehdimme hiusten kunnosta, seuraamme alan trendejä ja toteutamme hiustoiveesi. Olivatpa hiuksesi paksut, tuuheat, ohuet tai hauraat, yhdessä löydämme juuri sinulle sopivan leikkauksen.

Miehet
Hyvä miesten hiustenleikkaus on ajaton ja siisti. Se sopii tyyliisi ja on helppo muotoilla kotonakin. Kartoitamme hiusten materiaalin ja kasvusuunnan, jotta lopputulos on vaivaton ja komea. Hoidamme myös pulisongit ja parran muotoilut.

Lapset
Lapsen parturikäynnillä avainasemassa ovat ajoitus, läsnäolo ja harhauttaminen. Energiset perheen pienimmät viihtyvät parturituolissa paremmin, jos mukana on omia lempileluja tai he voivat katsoa älypuhelimelta suosikkiohjelmiaan.

Uusi ja tuntematon saattaa kauhistuttaa, mutta meillä pieni asiakas on yhtä tärkeä kuin vanhempansakin. Lapsi voi istua vanhemman sylissä, tai jos sinunkin tulee leikkauttaa hiuksiasi, tehdään se ensin. Näin lapsi näkee, ettei mitään hätää ole.

Ripsien ja kulmien muotoilu ja värjäys

Ripsien ja kulmien muotoilulla ja värjäyksellä olemukseen saadaan uutta ryhtiä. Kestoväri pysyy yleensä 3–4 viikkoa. Tämän jälkeen uusiminen on tarpeen ihanteellisen lopputuloksen ylläpitämiseksi. Valitse runsaasta värivalikoimastamme sinulle sopiva sävy ja helpota arkeasi!

Värikäsittelyt

Hiusväreillä saadaan aikaan pysyvämpi muutos tai lyhytaikaisempi tyylin päivitys. Meillä olet todellisen nuoruuden lähteen äärellä ja pääset eroon ikävistä harmaista. Voit myös vaihtaa lookiasi brunetista blondiksi tai päinvastoin. Kestovärimme ja sävytteemme valitaan pohjavärisi mukaan halutun tuloksen saavuttamiseksi.

Hinnastomme

Hiusten leikkaukset
Leikkaus enintään 30 min 30 €
Leikkaus enintään 45 min 36 €
Leikkaus enintään 60 min (esim. mallinmuutos) 50 €
Lasten hiusten leikkaus (alle 7 v.) 23 €
Otsatukan leikkaus tai niskan siistiminen 17 €
Koneella ajo 17 €
Hiusten värjäys / Raidoitus / Värjäys
Erikoislyhyet/ tyvenvärjäys (max. 2 cm) 51 € 51 €
Lyhyet 65 € 60 €
Puolipitkät 80 € 70 €
Pitkät 120 € 100 €
Erikoispitkät 140€ 130 €
Monisävyvärjäyksen värilisä 10 €
Permanentti
Lyhyet 68 €
Puolipitkät 85 €
Pitkät 120 €
Erikoispitkät 150 €
Rakennekäsittely
Osapää 50 €
Kokopää (lyhyet hiukset) 68 €
Kulmien ja ripsien käsittelyt
Kulmien ja ripsien värjäys (sis. muotoilu) 30 €
Kulmien värjäys ja muotoilu 20 €
Ripsien värjäys 20 €
Kulmien muotoilu 10 €
Työkokonaisuudet:
Hiusten pesu, leikkaus ja muotoon kuivaus 46 €
Hiusten pesu, leikkaus ja fönkampaus 50 €
Permanentti, leikkaus ja kampaus (lyhyet hiukset) 100 €
Hinnat sisältävät voimassa olevan arvolisäveron.